Het was een fijne behandeling bij Baukje. Ze nam rustig de tijd om alles uit te leggen over hoe biofeedback werkt. Het gaf me nieuwe inzichten in waarom ik soms zo moe kan zijn na een dag werken. Ik ben mezelf nu veel meer bewust van mijn ademhaling en weet ook hoe ik hier zelf thuis en op mijn werk mee aan de slag kan!
- L.Derks

De meting geeft een duidelijk beeld van de invloed van spanning/stress op je lichaam. Doordat het visueel gemaakt wordt, krijg je direct handvaten om beter te ontspannen. Baukje neemt uitgebreid de tijd, is professioneel en geeft een duidelijke uitleg van het proces.
- M.Verlee

Ik ging naar BioFysio met een vage klacht/waarneming. Ik had het gevoel dat mijn hart op hol sloeg bij lichamelijke inspanning. Nadat met Biofeedback-apparatuur diverse metingen zijn verricht bleek het probleem niet bij m'n hart te liggen maar de klachten werden veroorzaakt door een oppervlakkige ademhaling. Met alle meetapparatuur nog in functie kreeg ik oefeningen waarmee ik zelf m'n ademhaling kon monitoren en zien wanneer ik de oefening goed uitvoerde en wanneer niet. Ik kreeg direct feedback van m'n eigen lichaam, voelde gelijk wat de bedoeling was, werd hierdoor bewust van wat ik deed en kreeg er controle over. Ik vond het een bijzondere ervaring om te zien dat je echt controle kan hebben over onbewuste processen. 
 We hebben ingeschat dat ik nog zo'n 2x terug moet om te monitoren of ik de controle over mijn ademhaling zelfstandig (zonder de visuele feedback) goed kan handhaven. 
 Kortom: een zeer positieve ervaring die ik iedereen met stressgerelateerde klachten kan aanraden. Bij BioFysio worden niet de symptomen van een klacht aangepakt maar wordt er gezocht naar de oorzaak! √Čn leer je controle te krijgen over onbewuste handelingen en het spanningsniveau van je eigen lichaam.
- J. Keek