Stress Check voor bedrijven

 
Is stress te meten? Ja, zeker! BioFysio meet de lichamelijke stress van u en uw werknemers. Via apparatuur worden verschillende lichamelijke reacties gemeten, zoals hartslag, ademhaling, spierspanning, temperatuur en transpiratie. Deze signalen raken verhoogd bij stress en kunnen leiden tot gezondheidsproblemen waarin (langdurige) ziekmelding vaak een gevolg is. 
 
Via een stressprofiel meting wordt er inzichtelijk gemaakt of de interne lichamelijke processen verhoogd zijn door stress en kan er een analyse worden gemaakt in hoeverre iemand op dit moment al klachten ervaart of risico loopt in de toekomst verschillende klachten te ontwikkelen. Na de meting kunnen er gerichte oefeningen en adviezen worden gegeven, zodat uw werknemers beter kunnen ontspannen en herstellen. Dit zorgt er voor dat eventuele ziekmelding door ‘stress klachten’ zoals burn out, hyperventilaties, paniekaanvallen, spierspanningsklachten en slaap problemen voorkomen kunnen worden. Daarnaast worden er ook gerichte oefeningen en adviezen gegeven om sneller te herstellen tijdens een ziekmeldingsperiode. 
 
Een gezonde werknemer is productiever, goed voor zichzelf en voor uw bedrijf! Wilt u ook uw werknemers gezond houden en langdurige ziekmeldingen voorkomen? Vraag via het contactformulier een vrijblijvende offerte aan voor een stress check in uw bedrijf. Voor meer informatie kunt u bellen, mailen of via het contactformulier uw vraag stellen.